Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: Májusi vasárnap ... Orgona illat örül a kertbe', ahogy fürt a fürtöt átölelve csábít virágra ezernyi méhet, duzzadó porzóról gyûjteni gyûszû-zsákba mézet. Büszke ágakon zeng a rigó, a veréb, a gerle, minden fûszál vidáman ébred odakünn a kertbe', nótázik , dalol a harmat alól, hajnali zizzenés szól valahol. Már építi várát mind a dolgos hangya, csend ölén napfényt cipel egy kis virág harangja, s boldogan szálló szellõ lengi be a tájat, míg halkan elsusogja: "De szép ez a májusi vasárnap!" (T.DénesT)
Hozzászólás dátuma: 2024.5.12.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: Minden történetnek egyszer eljön a VÉGE. Vajon akiről szól, rájön a LÉNYEGÉRE?! (TDT)
Hozzászólás dátuma: 2024.4.10.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: Hosszú évek telnek-múlnak, míg (O)csmány (V)ezír ezt a NÉPET gyűlöletre oktatja! . . . ITT az IDŐ! ... Legyen végre NÉPÜNKNEK, egy TÁRSADALMI BÉKE PROGRAMJA!!! (TDT) . A PROGRAM legalább annyira aktuális, mint az alatta hallható zene: Vivaldi, Négy évszak, ... TAVASZ! http://www.titoktan.hu/A-MagyarTarsadalmiBEKE-Programja.php
Hozzászólás dátuma: 2024.3.13.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: Szobámban ülök, … Szótlan beszélgetek a csenddel. Hisz ő a legbölcsebb barát, aki csendben (lét)KÉRDÉSEKET tesz fel!
Hozzászólás dátuma: 2024.2.17.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: SAJNOS, ITT képeket, videókat nem lehet megosztani, de SZÖVEGES GONDOLATOKAT igen! Természetesen a hangsúly a GONDOLATOK-on van!!! A trágárságot, gyűlöletet TÖRLÖM. (TDT)
Hozzászólás dátuma: 2024.1.15.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: http://www.titoktan.hu/_raktar/BUEK.htm
Hozzászólás dátuma: 2024.1.15.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: Remélem a 2024. év nem csupán SZÖKŐÉV lesz, de egyre többen látogatnak IDE, akiknek pl. a facebook cenzúrájából elege lesz!
Hozzászólás dátuma: 2023.12.31.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: Úgy látom, hogy MAI "közösségi" világunk NEM az efféle GONDOLAT SZABADSÁGNAK helyt adó FÓRUMOKNAK, hanem a cenzúrázott "live"-ok és "podkasztok" világa. Azért én mégis FENNTARTOM EZT a (tár)HELYET azoknak, akik a VALÓDI világról szeretnék feltenni KÉRDÉSEIKET és elmondani GONDOLATAIKAT!
Hozzászólás dátuma: 2023.9.4.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: A STÁTUSZ TÖRVÉNY aláírásával ismét BEBIZONYÍTOTTA orbán tyúkja, nemzethes asszony, hogy orbán töltőtollaként működik!
Hozzászólás dátuma: 2023.7.7.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: A köztársaság nélküli elnökasszony, (O)csmány (V)ezír töltőtollaként, csak a Pápa mögé bújva mert elítélt terroristáknak (budaházy és bandája) kegyelmet adni! (2023.04.27.) Vagyis … A MAgyar nemzeth tyúkja, a Pápa mögé bújva, lett alávaló … HAZAÁRULÓ! (TDT)
Hozzászólás dátuma: 2023.5.1.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: EZT a cikket több mint 20 éve írtam, ... de (sajnos) EGYRE AKTUÁLISABB! . . . REJTETT CSODAFEGYVER! http://www.titoktan.hu/_raktar/_e_vilagi_gondolatok/INFFEGYV.htm
Hozzászólás dátuma: 2023.4.3.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: Méghogy a viktátor nem tűri a kritikát!? . . . ov: "Értékelem a véleményedet." matolcsy: "?!?!" ov: "KI VAGY RÚGVA!" (TDT) https://www.facebook.com/photo/?fbid=5907315395984143&set=a.312887482093657
Hozzászólás dátuma: 2023.3.30.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: 5 év után, ISMÉT KÖSZÖNTÖM a www.titoktan.hu HONLAPOMRA LÁTOGATÓKAT! Az elmúlt 5 év kihagyása technikai okok miatt történt. DE ... most már ismét örömmel veszem a FÓRUM-ra írt hozzászólásokat! (TDT)
Hozzászólás dátuma: 2023.2.12.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Tisztelt "Soros diktatúrát" emlegető hozzászóló(k)! Csupán a REND kedvéért, jó ha tudják, hogy Soros György 1984-ben megalapította a Nyílt Társadalom Alapítványokat minden olyan országban, ahol AKKOR AUTOKRATIKUS VEZETÉSŰ TÁRSADALOM VOLT! Az alapítványoknak (mint mindig) volt és van alapító okirata, amiben lefektetik az alapítványi célokat, amit az alapítvány kuratóriuma érvényesít azoknál, akik támogatásra pályáztak(nak). Tehát Soros György egyáltalán nem vesz részt személyesen SEMMIFÉLE pénz osztásban! Az alapítványainak a célját pedig jól foglalja össze a nevük: NYÍLT TÁRSADALOMÉRT Alapítványok. Tehát, ha ez az 1980-as években jó volt orbánéknak, amikor az általuk diktatúrának nevezett társadalom megdöntése volt a céljuk (és ebben támogatta őket a magyar Nyílt Társadalom Alapítvány!), akkor MOST csak az nem tetszik nekik, hogy meglátják a TÜKÖRBEN MAGUKAT! ... vagyis, hogy orbánék a saját hátukat látják a tükörben!
Hozzászólás dátuma: 2017.11.22.Neved: Sándor
E-mail címed: krdntr@gmail,com
Hozzászólás: A választók által már elzavart, hiteltelenné vált bukott, vagy éppen elzavarás előtt lévő, bukás előtt álló hiteltelen politikusok, álbaloldali-liberális médiáik, "újságírók" … védik a hullarabló soroSS-t! Az Amerikában élő george soroSS milliárdos tehetne valamit a migránsokért: gyárakat, iskolákat telepíthetne Afrikába, európai fizetéseket adhatna ott hazájukban eueknek az embereknek! Ezzel szemben olyan, mintha Európa tönkretétele lenne a fő célja. george soroSS Európát akarja minden áron tönkretenni …
Hozzászólás dátuma: 2017.11.22.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: Minden kedves látogatómnak Boldogabb Új Évet Kívánok! ... másképpen fogalmazva: (B)ár (Ú)j (É)letet (K)ezdhetnénk!
Hozzászólás dátuma: 2017.1.3.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: A 2016. október 2-i ÁLnépszavazásnak egyetlen hozadéka, hogy ráirányítja a figyelmet az e-demokrácia szükségességére! Lásd az alábbi előadásomat: https://www.youtube.com/watch?v=9J5XsIOV16Q
Hozzászólás dátuma: 2016.9.20.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: A nyárnak rengeteg előnye van. Talán a legnagyobb, hogy nem kell fűteni. ... aki pedig klímát használ, annak úgyis mindegy.
Hozzászólás dátuma: 2016.7.9.Neved: RÉKA
E-mail címed:
Hozzászólás: Köszönöm,jó nyaralást kívánok Szerkesztőnek!Üdv:RÉKA
Hozzászólás dátuma: 2016.6.18.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Béla, köszönöm az igen tömör véleményét. Bízom benne, hogy ennél több időt fordított a titoktan.hu honlapon található tartalmak tanulmányozására.
Hozzászólás dátuma: 2016.5.14.Neved: béla
E-mail címed: bela.kovacs@gmail.com
Hozzászólás: szánalmas az oldal
Hozzászólás dátuma: 2016.5.11.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: A www.titoktan.hu honlap minden kedves látogatójának BÚÉK, azaz Bárcsak Új Életet Kezdhetnénk!
Hozzászólás dátuma: 2015.12.30.Neved: Joe
E-mail címed: gyergyak.jozsef@upcmail.hu
Hozzászólás: üdv! és BUÉK!
Hozzászólás dátuma: 2015.12.30.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves RÉKA, bármelyik oldalon szívesen látom. Nyugodtan írja meg esetleges kritikai észrevételeit is.
Hozzászólás dátuma: 2015.12.21.Neved: RÉKA
E-mail címed:
Hozzászólás: Nagyon tetszik!Üdv:RÉKA
Hozzászólás dátuma: 2015.12.20.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Nagy Antal! Látom egykori valóban képmutató (és álnéven beíró)barátom hozzászólása megtetszett Önnek. A teljesség kedvéért azért én is idézem az arra adott válaszomat: "Hozzászólás: Tisztelt Argun Tarim (alias Babics László)! Bizony a pénz elég nagy korlát! De nem a gondolatok oszthatóságánál, ezért hoztam létre és tartom fenn e honlapomat (saját költségemen), amelyen számtalan gondolatot Ön és még sok ezer érdeklõdõ olvasó ingyen olvashat (többek között a sajátjait is!). Pénzt csak a hagyományos módon (papíron) megjelenő könyveimért kérek, azokat is igyekszem a mai könyvpiaci árakhoz képest alacsony áron adni. Örömmel veszem, ha az Önhöz hasonló érdeklődő olvasók szájról szájra ingyen terjesztik szerény gondolataimat. Köszönettel, T.D.T."
Hozzászólás dátuma: 2015.3.10.Neved: Nagy Antal
E-mail címed: nagyantal@gmail.com
Hozzászólás: "Neved: ARGUN TARIM E-mail címed: rongyva@citromail.hu Hozzászólás: Ha a gondolat korlátlanul osztható, akkor miért kér a könyveiért pénzt? Vagy a pénz korlátot jelent? Egy igazi emberszerető író ingyen osztogatná értékes gondolatait, hogy ne tévelyegjünk a sötétben. Hozzászólás dátuma: 2011.7.22." Jogos a feltevés. A szerző kikerülte a választ. Kár! Nem az a baj, hogy pénzt kér a könyvért. Az sem baj, hogy az ingyen terjeszthető formátumot nem támogatja (digitális kiadás). Nem várom el tőle, hogy ingyen dolgozzon. De akkor nem legyen képmutató, álszent! Ne írjon a korlátlanul osztható gondolatokról, hiszen köze sincs a mindenki számára ingyen hozzáférhető, szabad forráskódú Linux szemlélethez vagy Eövös szándékosan nem szabadalmaztatott ingájához, amivel a közjót akarta szolgálni. A szerző írásai leginkább felkeltik az olvasó érdeklődését, hogy aztán megvegye a könyvet. Ha bizonytalan, a könyv tartalomjegyzéke segít átbillenni. Azért egy ilyen honlapot üzemeltetni éves szinten kb. 5000 Ft.
Hozzászólás dátuma: 2015.3.10.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Örömmel veszem, hogy kellemes meglepetést okoztam ezzel a fórum lehetőséggel. Továbbra is várom a véleményeket, gondolatokat. (TDT)
Hozzászólás dátuma: 2015.3.4.Neved: macska23
E-mail címed:
Hozzászólás: Bocs, nem akartam szétoffolni, csak kiváncsi voltam, hogy létezik-e még olyan "fórum", ahol minden szkript, flash letiltásával, regisztráció nélkül lehet még írogatni, most éppen Holland IP-címről. Csoda, hogy ezt még nem zárták be...
Hozzászólás dátuma: 2015.3.3.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: ... és működik? Mi?
Hozzászólás dátuma: 2015.3.2.Neved: macska23
E-mail címed: fan@van.hu
Hozzászólás: Kipróbálom, működik-e:?
Hozzászólás dátuma: 2015.3.2.Neved: Puzsu
E-mail címed: puzsu50@freemail.hu
Hozzászólás: Nagyon örülök, hogy megismerhettem egy lélektárs világát!
Hozzászólás dátuma: 2015.1.23.Neved: réka
E-mail címed:
Hozzászólás: Szuper és gratula.réka
Hozzászólás dátuma: 2014.11.10.Neved: TDT
E-mail címed: tdenest@freemail.hu
Hozzászólás: Kedves Csaba! Sajnálom a kellemetlenségekért, de a "Kapcsolat" oldalamon megtalálja az elérhetőségeimet, vagy az itt megadott email címen keressen meg és megoldjuk a kérését. Üdvözli, TDT
Hozzászólás dátuma: 2014.10.10.Neved: csaba
E-mail címed: ordogkennel@gmail.com
Hozzászólás: Tiszteletem! Nagyon tetszik az oldal örülök ,hogy ráleltem.Szeretnék a könyvekből vásárolni de sajnos akárhogy próbálkozom mindig ledob az oldal(érdekes,hogy csak a könyveknél).Mivel olvastam ,hogy korlátozott a mennyiség a trilógiát egyben szeretném magamévá tudni,illetve szeretném az összes kiadványát a polcomon látni de a 21500 Ft egyben nekem kicsit sok . Nem tudom lenne e lehetőség két könyvcsomagra két fizetéssel ?
Hozzászólás dátuma: 2014.10.8.Neved: réka
E-mail címed:
Hozzászólás: Nagyon jó az oldal,réka
Hozzászólás dátuma: 2014.10.7.Neved: mama
E-mail címed:
Hozzászólás: Jó az oldal,mama
Hozzászólás dátuma: 2014.8.15.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Cserkész, mi lenne a modellezés és főleg a mesterséges "intelligencia" lényege? Vagyis mit cserkésznél be a "végső mindent eldöntő hajrában"?
Hozzászólás dátuma: 2014.4.19.Neved: A cserkész
E-mail címed: kmetyko_arpi@freemail.hu
Hozzászólás: Üdvözlöm az egybegyülteket! Egy magyar ötlet alapján kinek lenne kedve lemodellezni az emberi elme működését, ezáltal hozzájárulni a mesterséges intelligencia megteremtéséhez? Azok jelentkezését várom akiknek van még erejük egy "mindent eldöntő" hajrához. Üdvözlettel: A cserkész
Hozzászólás dátuma: 2014.4.17.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: MINDENKINEK, aki a www.titoktan.hu honlapomat látogatásával megtiszteli, a 2013. évnél sokkal Boldogabb Új Évet Kívánok a 2014. évre!
Hozzászólás dátuma: 2014.1.6.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Valóban információbiztonsági szempontból a levélben szavazás a legkevésbé biztonságos. Különösen a tervezett magyar rendszer. Arról a diszkriminatív megkülönböztetésrõl nem beszélve, ami a határon túl élõ és a magyarországi lakhellyel rendelkezõ magyar állampolgárok között keletkezik.
Hozzászólás dátuma: 2013.9.8.Neved: Lengyel András
E-mail címed:
Hozzászólás: Az Ön információbiztonságról írt cikkeit olvasva még kevésbé értem, hogy lehet a levélben szavazást alkalmazni olyan fontos dologra, mint a parlamenti választások?
Hozzászólás dátuma: 2013.8.27.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Vajon miért NEM születik meg színezettől függetlenül, egyik kormánynál sem a jóval nagyobb és biztonságosabb, valóban 21. századi demokráciát létrehozó döntés?! … Talán a kérdésben a válasz???? Lehet, hogy ez az igazi HATALMI KÉRDÉS, amire Őri Edit utal? 20 éve próbálom felhívni a figyelmet és megmutatni a (szakmai) utat, ami a megvalósításhoz vezet. … NULLA eredménnyel. (Íme: http://www.titoktan.hu/_raktar/_e_vilagi_gondolatok/e-valasztas.pdf )
Hozzászólás dátuma: 2012.12.29.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: A kriptográfia tudománya már régen lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag tökéletes és egyenszilárdságú biztonsággal rendelkező e-szavazási (választási) rendszert hozzunk létre. Azonban egy ilyen rendszer bevezetése állami döntést és költségvetési finanszírozást igényel.
Hozzászólás dátuma: 2012.12.29.Neved: Őri Edit
E-mail címed: oriedit1@gmail.com
Hozzászólás: A SZAVAZÁSRÓL: Véleményem szerint, a Globális Pénzvilág réges-régen elosztotta az egész VILÁGOT, és előre "leboríttékolja", hogy KI az, AKI az Ő EMBERÜK, és a választáson mi "csak" "udvari bolond" szerepet töltünk (töltöttünk) be.
Hozzászólás dátuma: 2012.12.29.Neved: Kozma Veronika
E-mail címed:
Hozzászólás: Valóban jó lenne, ha mindenki legalább abban a helyiségben gondolkodna, mert akkor lenne esély arra, hogy akkor is gondolkodik, amikor kilép onnan.
Hozzászólás dátuma: 2012.12.16.Neved: Klein Béla
E-mail címed:
Hozzászólás: Először meglepődtem amikor az Illem-helyes-rímek címet megláttam, hátmég az oldal tetején a WC-rímek feliratot. De elolvasva a kis verseket, be kell valljam, hogy én még ilyen kultúráltan és bölcsen nem láttam írni e helyiségről és az ott keletkező gondolatokról.
Hozzászólás dátuma: 2012.12.10.
Neved: Berzei Krisztina
E-mail címed:
Hozzászólás: Én egyáltalán nem értem, hogy kinek jutott eszébe a levélben szavazás? Főleg egy olyan országban, ahol az sem biztos, hogy a normál levelet megkapja valaki! és akkor nagyon jóhiszeműen, fel sem tételeztem a könnyű manipulálhatóság csábító lehetőségét.
Hozzászólás dátuma: 2012.11.17.Neved: Csáki Zoltán
E-mail címed:
Hozzászólás: Elolvastam a cikket és egyre világosabb, hogy minél inkább kézivezérléssel történik a szavazás, annál kevésbé biztosítható a biztonság. Vagyis tökéletesen érvényesül TDT szabálya, hogy "Maximális biztonság=minimális emberi tényező."
Hozzászólás dátuma: 2012.11.9.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Ebben a cikkemben: http://www.titoktan.hu/_raktar/_e_vilagi_gondolatok/e-valasztas.pdf pontosan arra igyekeztem felhívni a figyelmet, hogy ha csak az áldemokratikus és így teljesen felesleges "nemzeti konzultációkra" költött milliárdokat, a választási rendszer technikai fejlesztésére költenék, akkor sokkal több állampolgár, sokkal szabadabban és biztonságosabban élhetne alkotmányos jogával. Arról nem is beszélve, hogy egy fajlagosan sokkal olcsóbb rendszer biztosítaná a FOLYAMATOS DEMOKRÁCIA GYAKORLÁSÁT!
Hozzászólás dátuma: 2012.10.18.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Sajnos vannak akik hatalomba kerülve Churchill híressé vált gondolatának csupán az első felét vésik emlékezetükbe: "A parlamentáris demokrácia igen rossz rendszer, de mindeddig jobbat nem sikerült kitalálni."
Hozzászólás dátuma: 2012.10.18.Neved: Perdik József
E-mail címed:
Hozzászólás: Nagyszerű a Van-e-választási lehetőség?! cikk, mert megmutatja, hogy nem csak az előzetes regisztráció értelmetlen, és csorbítja az állampolgári jogainkat, de a választásokat is lehetne sokkal kevesebb biztonsági problémával megoldani. A biztonsági problémák teljes kiküszöbölése egyben a demokrácia gyakorlásának kiterjesztését is jelentik. Vajon miért nem alkalmazzák a cikkben ismertetett kriptográfiai módszereket?
Hozzászólás dátuma: 2012.10.14.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Zsolt László, én is sajnálom, hogy kénytelen vagyok egy régi bölcsességet idézni: "Inter arma silent Musae.", vagyis "Háborúban hallgatnak a Múzsák."
Hozzászólás dátuma: 2012.8.12.Neved: Zsolt László
E-mail címed:
Hozzászólás: Nagyon sajnálatos, hogy már ezen a honlapon sincs hónapok óta új anyag a titkosítással, információbiztonsággal kapcsolatban. Bár érdeklődéssel olvasom a bloGondolatok oldalt is.
Hozzászólás dátuma: 2012.8.12.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Örömmel olvasom érdeklődését a Kódok évszázada kötetem iránt. Sajnos Ön viszont nem olvashatja hamarosan a kötetet, kiadó híján.
Hozzászólás dátuma: 2012.7.3.Neved: Kertész Lajos
E-mail címed:
Hozzászólás: Engem nagyon érdekel az Előkészületben oldalon bemutatott A kódok évszázada című kötet. Mikor jelenik meg?
Hozzászólás dátuma: 2012.7.2.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Ferenc, sajnos a könyves boltokban nem kaphatók a Titoktan kötetek, mivel a Kiadó nem vállalkozik az új kiadásra. Nálam még néhány példány van, amit megrendelés esetén tudok postázni.
Hozzászólás dátuma: 2012.6.24.Neved: Salamon Ferenc
E-mail címed:
Hozzászólás: Melyik könyves boltban kaphatók a Titoktan kötetei? Én ugyanis sehol nem találom.
Hozzászólás dátuma: 2012.6.23.Neved: TDT
E-mail címed:
Hozzászólás: Köszönöm a fekete háttérre vonatkozó megjegyzést! Változtattam.
Hozzászólás dátuma: 2012.6.9.Neved: 1 látogató
E-mail címed: nemirjvissza@aol.com
Hozzászólás: Érdemes lenne elgondolkodni a háttérszín megváltoztatásán. Hatásos, első látásra tetszetős a betűkkel való kontrasztja (a feketének), ám de hosszútávon KIFEJEZETTEN fárasztó és inkább az oldal elhagyására sarkall.
Hozzászólás dátuma: 2012.6.7.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Lakatos Mária! Köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet Vass Viktor alkotására. Örömmel tettem fel Bolyai Valódi arca oldalamra, az eredeti hivatkozásokkal.
Hozzászólás dátuma: 2012.4.2.Neved: Lakatos Mária
E-mail címed: maria.lakatos@gmail.com
Hozzászólás: A Bolyai-ábrázolásokhoz kívánok hozzászólni. 1952-ben egy állami pályázaton idős szobrász nagyapám Vass Viktor(Ld. Műv. Lexikonok, sulinet.hu, szoborlap.hu)készített egy Bolyai mellszobrot, mely jelenleg a salgótarjáni Bolyai János Gimnázium kertjében áll. Kérem felvenni az ábrázolások listájára. Tisztelettel Lakatos Mária (Vass-unoka)
Hozzászólás dátuma: 2012.4.1.Neved: Kiss András
E-mail címed:
Hozzászólás: Az a legborzasztóbb, hogy nem csak a biztonsággal kapcsolatos döntések történnek politikai és nem szakmai alapon!
Hozzászólás dátuma: 2012.3.4.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Horváth Ernő! Kérdésével nyitott kapukat dönget, sajnos számomra is megfejtetlen rejTény. Mivel Magyarországon az utóbbi években, bármely biztonsággal kapcsolatos döntés, politikai és NEM SZAKMAI alapon történik, így csupán annyit tehetek, hogy írásaimban felhívom a figyelmet az ezzel kapcsolatos problémákra és azok szakmai megoldási lehetőségére.
Hozzászólás dátuma: 2012.2.4.Neved: Horváth Ernő
E-mail címed:
Hozzászólás: Megdöbbentett TDT NIBEK-ről írt tanulmánya és az a több tucat írása, amit ebben a témában írt. Örömmel látom, hogy a legtöbb elérhető az eVilági gondolatok oldalon. Azt nem értem, hogy ha van kriptográfiai megoldás a "szimmetrikus biztonság"-ra, akkor miért nem alkalmazzák? Persze lehet, hogy ez csak költői kérdés.
Hozzászólás dátuma: 2012.2.3.Neved: Fekete Béla
E-mail címed:
Hozzászólás: Azt hiszem e világ mása, hogy megszületett Hólilácska.
Hozzászólás dátuma: 2012.1.18.Neved: Szabó Kornél
E-mail címed:
Hozzászólás: Micsoda ötlet, hogy a lilatehén-ből Hólilácska lett!
Hozzászólás dátuma: 2012.1.18.Neved: Kemény Anna
E-mail címed:
Hozzászólás: Szerintem sajnos mindkét értelemben Fél az Ország!
Hozzászólás dátuma: 2012.1.14.Neved: VargaDezső
E-mail címed:
Hozzászólás: Örömmel látom, hogy Czeizel doktor új könyvében már Bolyai János "valódi arca" jelent meg!
Hozzászólás dátuma: 2012.1.5.Neved: Barna Erzsébet
E-mail címed:
Hozzászólás: Szívből csatlakozom az előttem szólóhoz!
Hozzászólás dátuma: 2012.1.4.Neved: Kálmán Lehel és családja
E-mail címed:
Hozzászólás: Magam és egész családom nevében kívánom T.Dénes Tamásnak és minden olvasójának, hogy a 2012-es évben is el tudja juttatni újabb könyvekben a gondolatait hozzánk. B.U.É.K.
Hozzászólás dátuma: 2011.12.31.Neved: Kun Erzsébet
E-mail címed:
Hozzászólás: Gyönyörűek T.D.T. karácsonyi köszöntő gondolatai (Varázsolnék), amiket a címoldal mögé rejtett. Csak azt sajnálom, hogy a valóságban nem tud varázsolni! Így is köszönöm!
Hozzászólás dátuma: 2011.12.18.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Pollák Andor, köszönöm észrevételeit! Ha úgy gondolja, hogy szélesebb körben tarthatnak érdeklődésre az itt közölt gondolatok, kérem adja tovább!
Hozzászólás dátuma: 2011.11.28.Neved: Pollák Andor
E-mail címed:
Hozzászólás: Nagyszerű az Országos Varázsló, és megdöbbentő a FÉL az ország! A baj csak az, hogy nagyon igaz és eléggé el van rejtve ezen a honlapon. Örülök, hogy a YouTube-ra is feltette a Szerző.
Hozzászólás dátuma: 2011.11.16.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Érdeklődők! Aki a Titoktan kötetek bármelyikét, vagy más T.Dénes T. köteteket szeretne megvenni: a jelen honlap "Könyv akció" oldalán található árakon és a titoktan@titoktan.hu email címen korlátozott példányszámban még megrendelhetők.
Hozzászólás dátuma: 2011.10.13.Neved: Kovács Tibor
E-mail címed:
Hozzászólás: Én megtaláltam az antikváriumban, de elég nehézkesen.
Hozzászólás dátuma: 2011.10.7.Neved: Albertini Péter
E-mail címed:
Hozzászólás: Ha már T.Dénes Tamás új könyvei nincsenek a könyves boltokban, legalább a Titoktan Trilógia első három kötetét lehetne kapni!
Hozzászólás dátuma: 2011.10.7.Neved: Volf Judit
E-mail címed:
Hozzászólás: Egyetértek az előttem szólóval. De szerintem az egész népszámlálásra kár ennyi pénzt kiadni a 21. században! Legfeljebb az az értelme, hogy kb. 40 ezer ember egy kis pénzhez juthat.
Hozzászólás dátuma: 2011.10.4.Neved: Barabás Ferenc
E-mail címed:
Hozzászólás: Sajnos a népszámlálási kérdőívek ugyanúgy egyértelműen beazonosíthatók és egymáshoz rendelhetők, mint a "nemzeti" konzultációs kérdőívek. Vajon miféle statisztikákhoz kellenek ezek az adatok? Miközben drága pénzen fenntartott központi adatbázisok vannak (népességnyilvántartás, ingatlan nyilvántartás, stb.) amelyekből egy gombnyomásra lehet valódi és sokkal pontosabb statisztikákat készíteni. Persze ez "csak" statisztika lenne!
Hozzászólás dátuma: 2011.10.3.Neved: Kiss Márton
E-mail címed:
Hozzászólás: Nagyszerűnek találom a http://www.titoktan.hu/_raktar/NemzetiKonzultacio.htm oldalon megfogalmazott "konzultációs kérdőívet". Különösen azt, hogy valaki végre vette a fáradtságot és mindenki számára megmutatja, hogy a hatályos 1995-ös törvénynek sem tesz eleget a kormány konzultácós kérdőíve! Szerintem ugyanez a helyzet a népszámlálási kérdőívekkel is!
Hozzászólás dátuma: 2011.9.30.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Az ABBA, ... rejtjeles szavak lehetséges megfejtése tárgyában ajánlom figyelmükbe Francis Bacon helyettesítő ABC rejtjelzését. Részletesen tárgyalja a TitokTan Trilógia 2. kötet (Klasszikus RejTények) 135-136. oldal.
Hozzászólás dátuma: 2011.9.4.Neved: fejtor lászlo
E-mail címed:
Hozzászólás: albert jánosnak.az abba-s dolog nem egészen pontos,a g-abba g-abba hey pontosabb megkozelitest eredményez.
Hozzászólás dátuma: 2011.9.4.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Csepregi László! Teljesen egyetértek, valóban ez a nagy kérdés! A válasz pedig az, hogy a társadalomnak kell kicsalogatni és megfelelő pozícióba \"helyezni\" azokat a bölcs embereket, akik ezt a bölcsességüket politikusként sem felejtik el. Vagyis a teljes társadalom érdekében képesek bebizonyítani, hogy a politika a bölcs kompromisszumok művészete és tudománya.
Hozzászólás dátuma: 2011.8.21.Neved: Csepregi László
E-mail címed:
Hozzászólás: Elgondolkodtatók a szeptember 11. tizedik évfordulójára írt gondolatok. Ha a terrorizmus a 21. század új \"harcrendje\", a \"rejtett háború\", akkor az emberek százmilliói védtelenek? Csak mert a pénz érdeke a folytonos növekedés, a globalizáció? Vajon ha Coménius már 400 éve ilyen bölcsen látta, hogy a politikusok legfőbb erénye a bölcsesség, akkor ma, amikor soha nem látott szükség lenne rá, miért nincs?
Hozzászólás dátuma: 2011.8.20.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Soltész András! Sajnos kötetbe rendezve nem tudom, de http://www.titoktan.hu/e_vilagi_gondolatok.htm oldalamon igyekszem hozzáférhetővé tenni az Echelon és Szeptember 11.-e rejTényét.
Hozzászólás dátuma: 2011.8.17.Neved: Soltész András
E-mail címed:
Hozzászólás: Az előző kérdésemet megtoldom azzal, hogy miért nem készít T.Dénes az Echelonról, a Nagy Testvérről, Szeptember 11-ről írt átfogó írásaiból könyvet, ami a közelgő 10. évfordulón megvilágítaná az erről való gondolkodást????
Hozzászólás dátuma: 2011.8.17.Neved: Kemény Anna
E-mail címed:
Hozzászólás: Köszönöm a címlapra írt mély gondolatot! Igyekszem továbbadni, hiszen korlátlanul osztható, nagyon igaz és szép!
Hozzászólás dátuma: 2011.8.13.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Köszönöm a könyveket hiányoló elégedetlenséget! Annyiban tudok segíteni az érdeklődő olvasóknak, hogy a még nálam megtalálható néhány példányt mindegyik kötetből, megrendelés esetén (az email címemen) postai utánvéttel elküldöm.
Hozzászólás dátuma: 2011.7.29.Neved: Soltész András
E-mail címed:
Hozzászólás: Nem az a kérdés, hogy \"ingyen vagy olcsón\", hanem az, hogy miért nem lehet a könyves boltokban kapni egyik könyvet sem, aminek az ismertetőjét ezen a honlapon látom?!
Hozzászólás dátuma: 2011.7.28.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Tisztelt Argun Tarim (alias Babics László)! Bizony a pénz elég nagy korlát! De nem a gondolatok oszthatóságánál, ezért hoztam létre és tartom fenn e honlapomat (saját költségemen), amelyen számtalan gondolatot Ön és még sok ezer érdeklõdõ olvasó ingyen olvashat (többek között a sajátjait is!). Pénzt csak a hagyományos módon (papíron) megjelenő könyveimért kérek, azokat is igyekszem a mai könyvpiaci árakhoz képest alacsony áron adni. Örömmel veszem, ha az Önhöz hasonló érdeklődő olvasók szájról szájra ingyen terjesztik szerény gondolataimat. Köszönettel, T.D.T.
Hozzászólás dátuma: 2011.7.22.Neved: ARGUN TARIM
E-mail címed: rongyva@citromail.hu
Hozzászólás: Ha a gondolat korlátlanul osztható, akkor miért kér a könyveiért pénzt? Vagy a pénz korlátot jelent? Egy igazi emberszerető író ingyen osztogatná értékes gondolatait, hogy ne tévelyegjünk a sötétben.
Hozzászólás dátuma: 2011.7.22.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Most már az Emberi kiáltvány, az (O)rszágos (V)arászló, a Nemzeti együtt MŰ-KÖD és ..., sőt a Fél az (O)rszág is animációs formában (zenei aláfestéssel!) elérhető a YouTube-on. Aki hallja, adja tovább! ... Köszönöm!
Hozzászólás dátuma: 2011.7.22.Neved: Alapi Jenő
E-mail címed:
Hozzászólás: Az Emberi kiáltvány-t nem kell titkosítani, hanem mindenkihez el kéne juttatni, hogy azt olvassák, mert azzal pártállás nélkül mindenki egyetérthet! Végre valami, ami nem megoszt, hanem összeköt!!! akkor miért a titkok oldalán van elrejtve????????
Hozzászólás dátuma: 2011.7.7.Neved: Bakos Szilvia
E-mail címed:
Hozzászólás: Teljesen egyetértek Portik véleményével. Ezt csak fokozzák a bloGondolatok oldalon talá
lható írások!
Hozzászólás dátuma: 2011.7.2.Neved: Portik János
E-mail címed:
Hozzászólás: Először meghökkentett a főoldal tetején látható koponya, mert stílusidegen ezen a honlapon. De rákattintva megértettem, hogy valóban ez a szimbólum illeszkedik az (O)rszágos (V)arázsló nemzeti együttSZŰKÖLÉS programjához! Tökéletes a diagnózis, és az analógia Orwell \"újbeszél\" nyelvével! Különleges T.D.T. kultúrált figyelemfelhívása Arany Jánost, Kosztolányit, Ady-t idézve, ami a mai magyar társadalom fekélyes problémáira utal.
Hozzászólás dátuma: 2011.7.2.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves János, kösssssz!
Hozzászólás dátuma: 2011.6.25.
Neved: Albert janos
E-mail címed:
Hozzászólás: Gondolom valamelyik abba szam lessz.
Hozzászólás dátuma: 2011.6.22.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves János, sokat segítene a szavak megítélésében, ha megosztaná velünk a nyílt szavakat.
Hozzászólás dátuma: 2011.6.19.
Neved: Albert janos
E-mail címed: albert10a@freemail.hu
Hozzászólás: Mond ez a par szo valakinek valamit?ABBa,BABb,BAbA.
Hozzászólás dátuma: 2011.6.19.Neved: KOvács Bálint
E-mail címed:
Hozzászólás: Akkor csak egyetlen titoktartó emberből állhat egy titkosszolgálat! és ha valóban titkos szolgálat, akkor errõl sem tudhat senki más. Tehát biztosított, hogy innen nem szivároghat ki semmi információ!
Hozzászólás dátuma: 2011.6.19.Neved: Bárány Ilona
E-mail címed:
Hozzászólás: Ezek szerint a titkosszolgálatok nem is titkokkal foglalkoznak. A nevük pedig teljesen hibás, hiszen nem is \"titkos\" szolgálatok.
Hozzászólás dátuma: 2011.6.19.Neved: Rangos András
E-mail címed:
Hozzászólás: A Nemzeti együttSZŰKÖLÉS programja nyílt titok, vagyis mindenkié. Ezért nem vonatkozik a konzultációs kérdőívekre az egyébként törvényben előírt személyes adatvédelem. Ezt egyértelműen bizonyítja a Titoktan Trilógia első kötetének 7. oldalán adott titok definíció: \"Titok az amiről csak egyetlen ember tud.\"
Hozzászólás dátuma: 2011.6.15.Neved: Kovács Előd
E-mail címed:
Hozzászólás: Valóban! Remek meghatározás a Nemzeti együttSzűkölés! Sajnálom, hogy ma ez jobban foglalkoztatja az embereket, mint a Titoktan!
Hozzászólás dátuma: 2011.5.29.
Neved: Péter Anna
E-mail címed:
Hozzászólás: Vagy az OV = Országos Varázslót! ami tökéletesen írja le napjaink Magyarországát!
Hozzászólás dátuma: 2011.5.27.Neved: Kerekes Aliz
E-mail címed:
Hozzászólás: Fantasztikus az Emberi kiáltvány! A nemzeti konzultáció kérdőívei helyett ezt kéne inkább elküldeni az embereknek.
Hozzászólás dátuma: 2011.5.27.Neved: Fogl Gyula
E-mail címed:
Hozzászólás: Kicsit eklektikus a honlap, túl sok a szín a forma. De ez azért nem zavaró, mert a tartalma is ugyanilyen változatos és mindegyik külön-külön érdekes.
Hozzászólás dátuma: 2011.5.25.Neved: Kemény Anna
E-mail címed:
Hozzászólás: Tisztelt Dénes Tamás (T.D.T.) egészen különleges a bloGondolatok oldal! Ez valóban rengeteg bölcsességet tartalmaz, és az Állati-rímek pedig vidámságot kicsiknek és nagyoknak.
Hozzászólás dátuma: 2011.5.19.Neved: Varga Bernadett
E-mail címed:
Hozzászólás: Nekem sikerült közvetlenül a Szerzőtől szerezni mindhárom kötetből. Köszönet érte!
Hozzászólás dátuma: 2011.5.16.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves András! Köszönöm az érdeklődését, éppen az Önhöz hasonló érdeklődő olvasóim miatt, egyelőre én is csak azt tudom írni, hogy SAJNÁLOM.
Hozzászólás dátuma: 2011.5.4.Neved: Kelemen András
E-mail címed:
Hozzászólás: T. Szerző (úgyis mint T. Dénes Tamás)! Számomra az a legfurcsább titok, hogy a Titoktan köteteit miért nem lehet kapni a könyves boltokban? Azt már én is ki tudom következtetni, hogy az újabb kötetek megjelenése ugyanezért várat magára. Nagyon sajnálom!
Hozzászólás dátuma: 2011.5.1.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Teljesen egyetértek a legutóbbi hozzászólással, ezt igyekeztem megfogalmazni Emberi Kiáltványomban: http://www.titoktan.hu/EmberiKialtvany-level.php
Hozzászólás dátuma: 2011.4.23.Neved: Lechner Gábor
E-mail címed:
Hozzászólás: Én nem szeretném, ha bárkinek is lenne \"újbeszél\" nyelve, főleg ha azt másokra kényszerítené. Van nekünk szép magyar nyelvünk, amit egyre kevesebben ismernek. Az igazi program az lenne tehát, hogy egyáltalán beszéljünk (beszélgessünk) egymással Arany, Ady, József A., Kosztolányi, Karinthy nyelvén!
Hozzászólás dátuma: 2011.4.23.Neved: Kis Erzsébet
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves \"eee\"! Vajon ki a \"mi\"??? vagyis kinek az álmai teljesülnek (mikor?) és kinek az \"újbeszél nyelve\"???? ... Az újbeszél nyelv már önmagában szörnyű gondolat-torzítás!!!!
Hozzászólás dátuma: 2011.4.11.Neved: eee
E-mail címed: eee@freemail.hu
Hozzászólás: >Elég a szennyből a sárból! >Elég a gyűlölet-politikából! Bizony elég ! DE, akkor sem kell hallgatni majd, ha álmaink megvalósulni látszanak ! akkor sem, ha a mi newspeak nyelvünk lesz uralkodó !
Hozzászólás dátuma: 2011.3.27.Neved: Balogh Endre
E-mail címed:
Hozzászólás: Meglepett ami a Bolyai valódi arca oldalon olvasható, mivel eddig sehol sem hallottam erről.Ma mikor pillanatokra felkapott celebek óriási botrányokat csinálnak, ha a bulvársajtóban eltorzított információk terjednek róluk, eléggé meglepő, hogy legnagyobb magyar tudósunk arcmásával senki sem foglalkozik!
Hozzászólás dátuma: 2011.3.13.Neved: Sirokmán Endre
E-mail címed:
Hozzászólás: NEkem a bloGondolatok oldalon olvasható versek legalább akkora élményt jelentenek, mint az e-világi gondolatok oldalon található tanulmányok.
Hozzászólás dátuma: 2011.3.7.Neved: Papp Ernő
E-mail címed:
Hozzászólás: A szó szoros értelmében nagyszerű színfolt ez a honlap!
Hozzászólás dátuma: 2011.2.24.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Szabó Endre a http://www.titoktan.hu/elokeszuletben.htm oldalamon értesítettem az érdeklődő olvasókat, hogy sajnos az eredeti Kiadó profilszűkítés miatt kiállt a Titoktan kötetek mögül. Ezért a könyvesboltokból a kötetek vissza lettek vonva, a megmaradt példányok megrendelhetők a fenti oldalon található email címen. Felhívom a figyelmét a http://www.titoktan.hu/konyv_akcio.htm könyv akcióra!
Hozzászólás dátuma: 2011.2.9.Neved: Szabó Endre
E-mail címed:
Hozzászólás: Mindenhol keresem a Titoktan köteteket, de sehol nem találom. Miért nincs a könyves boltokban?
Hozzászólás dátuma: 2011.2.9.Neved: Vass Árpád
E-mail címed:
Hozzászólás: Eredetileg a titkosítás miatt kerestem meg ezt a honlapot. Aztán nagyon elcsodálkoztam amikor megnéztem a bloGondolatokat, mert egészen különleges gondolatokat találtam a versek, meg az aforizmák oldalakon. Az állati rímek nagyszerűek!
Hozzászólás dátuma: 2011.1.21.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Érdeklődők! A NOTICES cikk bővített magyar verziója olvasható a \"BolyaiJános valódi arca\" oldalamon.
Hozzászólás dátuma: 2011.1.7.Neved: konrád endre
E-mail címed:
Hozzászólás: Elképesztő ami Bolyai János arcképével történt. Csak támogatni tudom a Bolyai J. valódi arca programot! Magam is tanár vagyok és nagyszerű, hogy erre a honlapra tudom irányítani a diákjaimat. Mindemellett köszönöm T.Dénes Tamásnak, hogy nagyon jó minőségben ingyen letölthetővé tette a valódi Bolyai képet!
Hozzászólás dátuma: 2011.1.7.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves T.Márk, az én szándékom is az volt, hogy a \"kis\" kerülő úton, az egész világ bejárása után, visszaérjen kis hazánkba Bolyai János valódi arca. Ahol számos intézmény és iskola viseli a nevét hamis arcképe alatt! A Notices cikkben található minden információ a http://www.titoktan.hu/Bolyai.htm oldalamon megtalálható, de igaza van, hogy illene a cikk magyar változatát is letölthető formában közzé tenni.
Hozzászólás dátuma: 2010.12.29.Neved: Tomka Márk
E-mail címed:
Hozzászólás: Nagyszerű, hogy az USA-ban már helyt adtak a Bolyai J. valódi arca kezdeményezésnek! Lehet, hogy így már Magyarországra is begyűrűzik majd? A NOTICES-ben megjelent cikknek hol lehet olvasni a magyar változatát?
Hozzászólás dátuma: 2010.12.29.Neved: Kiss Levente
E-mail címed:
Hozzászólás: A sok aloldal között kicsit nehezen lehet megtalálni a lényeget, de ez valószínűleg amiatt van, hogy nagyon sokféle műfajban tartalmaz a honlap értékes gondolatokat. Gratulálok!
Hozzászólás dátuma: 2010.12.10.Neved: K. Dezső
E-mail címed:
Hozzászólás: Döbbenetes, hogy ami 60 éve Orwell utópiája volt, azt a mai világ túlszárnyalja. Nem tudom hányan olvassák a Nagy Testvér 60. éves tanulmányt, de szerintem megérdemelné, hogy egy kis füzet formájában mindenkihez eljusson.
Hozzászólás dátuma: 2010.11.10.Neved: Kalmár Gy.
E-mail címed:
Hozzászólás: Igen, a Kérdés-felelet oldal egy új műfajt teremt! Az Állati rímek is nagyon tetszenek, jópárat kiírtam a kisfiamnak.
Hozzászólás dátuma: 2010.11.2.Neved: Hornyák Endre
E-mail címed:
Hozzászólás: Én a titkosítás miatt jöttem erre a honlapra. Nagy meglepetésemre a bloGondolatok oldalon legalább annyi új és meglepő gondolatot találtam.
Hozzászólás dátuma: 2010.11.1.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Nagy András, az 5. kötetnek még nem készült el a nyomdakész kézirata. Terveim szerint 2011. tavaszára elkészül, akkor mindenképpen a 4.kötethez hasonlóan számozott kézirat formában rendelkezésére tudom bocsátani.
Hozzászólás dátuma: 2010.10.25.Neved: Nagy András
E-mail címed:
Hozzászólás: Engem az 5. kötet érdekel (Kódok évszázada), hogyan juthatok hozzá akár s
pirálozott kézirat formájában?
Hozzászólás dátuma: 2010.10.25.Neved: Valner Árpád
E-mail címed: -
Hozzászólás: Sok értékes és főleg humánus gondolatot kaptam bloGondolatok oldalakon. Köszönöm!
Hozzászólás időpontja: 2010.10.8.Neved: T.D.T.
E-mail címed:
Hozzászólás: Kedves Kun Vilmos! Örülök érdeklődésének, ahogy az a honlapomon a 4. kötet ismertetésénél olvasható, számozott kézirat példányok megrendelhetők a titoktan@titoktan.hu címen.
Hozzászólás időpontja: 2010.9.14.Neved: Kun Vilmos
E-mail címed:

Hozzászólás: Tisztelt Szerző, végre látom, hogy a Titoktan 4. kötet megjelent! Hogy tudok hozzájutni, mert a könyvesboltokban nem találom?
Hozzászólás időpontja: 2010.9.14.

Neved: Gyuri és Peti
E-mail címed:
Hozzászólás: Nagyon boldogok vagyunk, hogy dedikált példányokat vehettünk személyesen a szerzőtől. A könyveket azóta már forgatjuk és barátok is érdeklődéssel forgatták. Most néhány napig biztosított az olvasnivalóm, végre Fibonacci-t sem csak a Da Vinci kód ponyvából, hanem De Pisa igazi történeteként olvashatom. Köszönöm nemcsak az átvétel élményét, hanem magukat az érdekes és valóban értékes műveket.
Hozzászólás időpontja: 2010.8.9.
Neved: Szerző (T.D.T.)
E-mail címed: titoktan@freemail.hu

Hozzászólás: Kedves Érdeklõdõ és Olvasó(m), sajnos nem csak az újabb kötetek kiadását nem vállalja a Kiadó, de a régiek újranyomását sem. Így csak néhány tucat példány található nálam a megjelent három kötetből. Amíg van belőle a titoktan@freemail.hu címemen megrendelhető és postai utánvéttel postázom.
Hozzászólás időpontja: 2010.6.22.Neved: Érdeklõdõ
E-mail címed:

Hozzászólás: Úgy látom, hogy új kötetek vannak elõkészületben. Mikor lehet hozzájutni?
Hozzászólás időpontja: 2010.6.5.
Neved: Misi
E-mail címed:

Hozzászólás: Nagyon sok érdekesség van a honlapon és jó, hogy minden oldalon látható a frissítés dátuma.
Hozzászólás időpontja: 2010.6.5.Neved: Olvasó
E-mail címed:

Hozzászólás: MIndegyik Titoktan kötetet megvettem, nagy élmény volt olvasni. Most szeretnék venni ajándékba, de nem találom egyetlen könyvesboltban sem!
Hozzászólás időpontja: 2010.5.16.
Neved: Szerző (T.D.T.)
E-mail címed: titoktan@freemail.hu
Hozzászólás: Kedves tw csapat! Természetesen nem törlöm ki a felhívásukat, mert minden értelmes kezdeményezést örömmel támogatok. Ha szeretnének bővebb tájékoztatást adni a szótárról és a tevékenyégükről, küldjék el a fenti email címre és helyt adok a témának az \"e-világi gondolatok oldalon\". T.D.T.
Hozzászólás időpontja: 2010.4.2.
Neved:
E-mail címed:
Hozzászólás: Üdv ! Célunk, népszerűsíteni a kínai nyelvet, nem egyszerű. makacs tények: - világ legnagyobb kínai-magyar szótárát mi készítettük el. - minőségben (pontos fordítás) is a legkitűnőbb, nincsen pontosabban fordító szótár. Cáfolni tudja ? Állunk elébe. A konkurencia és egyéb okok megnehezítik eljutattni a szótárunkat, kínai nyelvet tanuló diákokhoz (ált. iskola, egyetem). Elsősorban a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola számára készült. Természetesen ott is \"kösz szépen nem kér\"-nek belőle, így a diákokhoz nem jut el. Változtatni szeretnénk ezen. Hírpoltálokat keresünk fel, hátha van rá lehetőség, valahol hírként lehozni, hiszen számos konkurens szótár kapott már teret a hírek között. Amellett, hogy ez a legjobb szótár (!), fontos szempont, hogy ingyenesen elérhető, nyomtatható. Ha nem törlik ezen bejegyzést a vendégkönyből azzal sokat segítenének nekünk. Köszönjük. http://titanicwindow.xxxxxxxx.jp tw csapat
Hozzászólás időpontja: 2010.3.15.
Neve: Szerző (T.D.T.)
e-mail címe: titoktan@freemail.hu

Hozzászólás: Minden kedves érdeklõdõ számára! Sajnos szerver csere következtében a Fórum utóbbi 4 évi beírásai eltûntek. Elnézést kérek mindenkitõl, akit ez érint! A FÓRUM újra hibátlanul mûködik! Várom a kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat! (T.D.T.)
Hozzászólás időpontja: 2010.02.7.

Neved: Tomi
E-mail címed:

Hozzászólás: Egyetértek G. Ernővel! A kiadónak többet kellene reklámra fordítani ilyen SZENZÁCIÓS KÖNYV esetében!! Még a könyvesboltokban is, ahol véletlenül lehet kapni, csak nehezen lehet ráakadni.
Hozzászólás időpontja: 2005.2.13.Neved: G. Ernő
E-mail címed:

Hozzászólás: Két szempontból sem változott a Titoktan trilógia helyzete.A RejTények legalább olyan nagyszerű, mint a Kódtörő ABC, és a reklámozása ugyanolyan rossz.
Hozzászólás időpontja: 2005.1.31.Neved:
E-mail címed:

Hozzászólás:
Hozzászólás időpontja: 2004.12.21.Neved:
E-mail címed:

Hozzászólás: Kedves Éva! A 2.kötet mindössze pár napja jött ki a nyomdából, úgyhogy remélhetőleg napokon belül kapható lesz a könyvesboltokban. De ha hamarabb szeretné bárki megkapni, akkor forduljon a Bagolyvár Kiadóhoz akár ezen a honlapon emailben megrendelhető. RejTényekben gazdag ünnepeket kíván minden kedves olvasójának, a Szerző.
Hozzászólás időpontja: 2004.11.29.Neved: Éva
E-mail címed:

Hozzászólás: Végre, végre, végre!!!!!!!!! Itt van az újabb kötet! De sajnos csak nagy nehézségek árán, a fiam tudta megszerezni az egyetemi könyvárúsnál. Miért nem lehet a könyvesboltokban is látni? Egyébként gratulálok! Izgalmas, érdekes, olvasmányos a könyv.
Hozzászólás időpontja: 2004.11.29.Neved: T.D.T.
E-mail címed: -

Hozzászólás: Értesítek minden kedves érdeklődőt, hogy a TitokTan Trilógia 2. kötete, Klasszikus RejTények címmel megjelent! Megrendelhető mindkét kötet, akár dedikálással ellátva e honlapon, vagy a Bagolyvár Kiadó honlapján. További vásárlási lehetőség a könyvesboltokban. Eme új kötettel szeretne kellemes ünnepeket kívánni a szerző.
Hozzászólás időpontja: 2004.11.22.Neved: T.D.T.
E-mail címed:

Hozzászólás: Kedves B.Roland! Sajnos a TitokTan 2. kötete még nem jelent meg, de 2004. elején megjelent Titkos-számítógép-történet című kötetem. Erről ismertetőt és egyéb részleteket találsz a honlapomon. A TitokTan 2. kötetének megjelenéséről ugyanitt fogsz értesülni. Üdvözlettel, T.D.T.
Hozzászólás időpontja: 2004.5.3.Neved: Balogh Roland
E-mail címed: b.roland@freemail.hu

Hozzászólás: T. Tamás! A Titoktan Triologia 2. kötetét nem találom sehol. Talán nem jelent még meg? Tisztelettel: Balogh Roland
Hozzászólás időpontja: 2004.5.3.Neved:
E-mail címed:

Hozzászólás:
Hozzászólás időpontja: 2004.4.26.Neved: Szerző
E-mail címed:

Hozzászólás: Kedves Snace! Sajnos a TitokTan 2. kötete \"technikai\" okok miatt csak 2004. tavaszán jelenik meg. Nagyon megtisztelő az érdeklődése, igy Önnek és azoknak, akik hasonló ragaszkodással várják a folytatást, örömteli információként elárulom, hogy január közepén viszont megjelenik Titkos-Számitógép-Történet cimű kötetem. Amennyiben elérhetőségét megirja, úgy értesitem a pontos megjelenésről. Addig is, TITKOKBAN GAZDAG ÜNNEPEKET KIVÁN a Szerző
Hozzászólás időpontja: 2003.12.23.Neved: Snace
E-mail címed:

Hozzászólás: Tiszteletem! Már lassan karácsony, de még nem találom a 2. kötetet, mi a késlekedés oka? Netalántán szívózik a kiadó? Na mindegy, remélem hamaosan már olvashatom.
Hozzászólás időpontja: 2003.12.23.Neved: T.D.T.
E-mail címed: titoktan@freemail.hu

Hozzászólás: Kedves István! Örömmel vettem várakozó érdeklődését. Remélem, hogy karácsonykor már olvashatja a 2.kötetet, amely sok rejTénnyel szeretné meglepni a kedves Olvasót. Üdvözlettel, T.D.T.
Hozzászólás időpontja: 2003.11.4.Neved: T.D.T.
E-mail címed: titoktan@freemail.hu

Hozzászólás: Kedves István! Örömmel vettem várakozó érdeklődését. Remélem, hogy karácsonykor már olvashatja a 2.kötetet, amely sok rejTénnyel szeretné meglepni a kedves Olvasót. Üdvözlettel, T.D.T.
Hozzászólás időpontja: 2003.11.4.Neved: Honti István
E-mail címed: stewe.4@dpg.hu

Hozzászólás: Mire várható a folytatás?
Hozzászólás időpontja: 2003.11.3.Neved: Szerző
E-mail címed: titoktan@freemail.hu

Hozzászólás: Kedves Zoli! Köszönöm a javasolt címeket, ha kis időm lesz felteszem a linkjeim közé. Ugyanezt megtehetitek ti is a www.titoktan.hu linkkel a ti honlapotokon. A Kódtörő ABC-hez kívánok jó olvasást. D.T.
Hozzászólás időpontja: 2003.10.31.Neved: zoli
E-mail címed: kincsesludens.elte.hu
Hozzászólás: hali, nem is hallottam a könyvről, Guglival találtam meg véletlenül...holnap megyek is a boltba :-) addig is a darabolós témára a neten találhatók jó rajzok, képek, pl.: http://ludens.elte.hu/~kincses/64_65.gif pihentető fejtörés: http://www.cert.hu/jatek1/jatekok.html de a képbe kódolásra nekem eddig ez volt a csúcs: http://ludens.elte.hu/~kincses/vallas.jpg kz
Hozzászólás időpontja: 2003.10.31.Neved: Csí
E-mail címed: hebers@axelero.hu

Hozzászólás: Nagyon érdekes a könyv. Nekem nagyon tetszett. Végre egy igazán izgalmas dolog! Várom már a következő részeket. Épp a diplomaírásom előtt állok, és szeretnék olyan témát választani, ami a kódolással, rejtjelezéssel foglalkozik. Szívesen vennék néhány építő jellegű tanácsot, vagy segítséget, hogy egy nagyon szuper munkát adhassak le. Előre is köszönettel!
Hozzászólás időpontja: 2003.10.19.Neved: Tibor
E-mail címed:

Hozzászólás: Tisztelt Uram! Szenzációs a könyv!!! Nagyon várom a folytatást.
Hozzászólás időpontja: 2003.9.20.Neved:
E-mail címed:

Hozzászólás: Kedves Éva! Örömmel vettem az elismerő szavakat. Amikor a honlap címoldala elkészült, tervbe vettem, hogy lesznek benne angol nyelvű oldalak. Az elhatározás továbbra is megvan, csak az idővel állok hadilábon. A TitokTan Trilógia második kötete remélhetőleg az ősz folyamán megjelenik. A honlapon a közeli napokban sok új anyag fog megjelenni! T.D.T.
Hozzászólás időpontja: 2003.8.12.Neved: Éva
E-mail címed:

Hozzászólás: Remek a könyv! Én most jutottam hozzá a napokban és olyan érdekesnek találtam, hogy nem is tudtam letenni. Mikor jelenik meg a második kötet? Gratulálok a honlaphoz! Sok érdekesség van benne, de a belépésnél egy kissé megtévesztő az angol nyelvű felírat, mert azt a képzetet kelti, mintha angol nyelven is olvasható lenne. Várom a könyvismertetőket. Egyébként minden elismerésem!
Hozzászólás időpontja: 2003.8.11.Neved: Stewe
E-mail címed: stewe.4@dpg.hu

Hozzászólás: Epedve várom a linkeket!
Hozzászólás időpontja: 2003.4.5.Neved: Szerző
E-mail címed:

Hozzászólás: Kedves Stewe! Köszönettel vettem link javaslatodat. Viszonzásul a Titok-könyv-tár oldalon gazdag kínálattal örvendeztetlek meg nemsokára (pillanatnyilag feltöltés alatt van).
Hozzászólás időpontja: 2003.3.25.Neved: Stewe
E-mail címed: stewe.4@dpg.hu

Hozzászólás: Egy Link:http://frode.home.cern.ch/frode/crypto/
Hozzászólás időpontja: 2003.3.25.Neved: Szerző
E-mail címed: titoktan@freemail.hu

Hozzászólás: Kedves Stewe! Ha a honlapon rákattint a könyvre, bejut a Bagolyvár Kiadó honlapjára, ahol van egy könyvkereső oldal, ahol megnézheti, hogy az országban hol kapható a könyv. De ha Önnek az kényelmesebb, írja meg a címét és utánvéttel küldök annyi példányt, amennyire szüksége van. Üdvözlettel, a Szerző
Hozzászólás időpontja: 2003.3.21.Neved: Stewe
E-mail címed: stewe.4@dpg.hu

Hozzászólás: Hol lehet a könyvet megvenni Nagykanizsán nem találtam meg!
Hozzászólás időpontja: 2003.3.21.Neved: Szerző
E-mail címed: titoktan@freemail.hu

Hozzászólás: Kedves Snace! Szándékom szerint az első oldalakon felvetett (és elsősorban a saját) titok definíciók, csupán probléma felvetés célját szolgálják. A könyv további részeben igyekszem bemutatni a TITOK RELATIVITÁSÁT. Egyébként teljesen egyetértek abban, hogy létezik kollektív titok, de akkor a titkot birtoklók azonos érdekeltsége és a titok megőrzésének feltételei igen erősen biztosítottak! Többek között ez a témája a záró fejezetnek. Ajánlom figyelmedbe a 193.oldalon található B.Franklin és H.L.Stimson idézeteket. Köszönöm hozzászólásod! a Szerző
Hozzászólás időpontja: 2003.2.4.Neved: Snace
E-mail címed:

Hozzászólás: Ismételten csak hello! Olyan későn, na nem baj addig még párszor elolvasom az elsőt. Az elöző hozzászólásomban elfelejtettem leírni, hogy mikor elolvastam a \"Bevezetés, avagy mi a titok?\" fejezet első bekezésének utolsó mondatát azaz, hogy mi a titok, be kell valjam erősen elgondolkodtam. Arra a magyarázatra gondoltam, hogy a titok addig titok, míg az aki elől titkolják meg nem tudja. Tehát akárhány embernek lehet közös titka, míg az ki nem tudoik az elött aki elött titkolják. Vegyük a II. Világháború kulcs momentumát, a Normandiai partraszállást. A szövetséges erők titkolták a helyet és az időt a németek elől és gondolom én, hogy a sikeres levezényléshez elég sok embert be kellet avatni. Mégegyszer had gratuláljak.
Hozzászólás időpontja: 2003.2.4.Neved: Kocsis Lajos
E-mail címed: licsla@freemail.hu

Hozzászólás: Csatlakozom az előbbi hozzászóláshoz,azaz nagy örömet okozott nekem ez a kötet. Ezért sem értem,hogy miért nem reklámozzák egyáltalán? Bár olvastam a Verne könyveket,egyáltalán nem túnt fel a rejtjelezés kulcsszerepe,erre is most döbbentem rá.Nagyon várom a többi kötetet.
Hozzászólás időpontja: 2003.2.3.Neved: Szerző
E-mail címed: titoktan@freemail.hu

Hozzászólás: Kedves Snace! Nagy örömmel tölt el véleményed, talán éppen azért, mert a TitokTan Trilógiát (és így a Kódtörő ABC-t is) nem egyszerre, illetve egyszer olvasásra szántam. Úgy gondolom, hogy a fejezetek egymástól függetlenül is olvashatók és sok esetben (pl. rövidítések, kínai horoszkóp, rejtjelző eljárások, stb.) kézikönyvként is használhatók. Mindehhez, amint láthatod meglepő és sok titkot tartalmazó élményekkel járul hozzá a \"titoktan\" honlap. Remélem nem csalódsz benne, ha a továbbiakban is figyelemmel kíséred. A TitokTan Trilógia további köteteit 2003. tavaszra és karácsony előttre tervezzük. Várom további észrevételeidet, javaslataidat. Szerző
Hozzászólás időpontja: 2003.2.2.Neved: Snace
E-mail címed:

Hozzászólás: Hello! Épp most fejeztem be az első könyvet és meg kell mondanom, hogy eddig is nagyon érdekelt a téma, de most még jobban. Nem vagyok nagy olvasó, de ahogy megláttam a könyvet és bele olvastam nem tudtam letenni, csak gratulálni tudok. A második ill. harmadik rész mikor várható?
Hozzászólás időpontja: 2003.2.2.Neved: Szerző
E-mail címed: titoktan@freemail.hu

Hozzászólás: Kedves GIOTTO nevű hozzászóló! Kérdése arra utal, hogy igen tüzetesen olvassa könyvemet. Köszönöm! A kérdésben jelzett fejethez tartozó 163-as lábjegyzetben jeleztem, hogy az előkészületben levő 2.kötetben \"mindenre\" fény derül. Előzetesként elárulok annyit, hogy az átdarabolási paradoxonok mindig a geometria és az algebra diszciplináris különbözőségeiben rejlenek. Nagyon jól érzett tehát rá az \"elvesztett\", vagy \"megnyert\" 1 egységnyi terület lényegére. Várom további észrevételeit, megjegyzéseit. Üdvözlettel, Dénes Tamás
Hozzászólás időpontja: 2003.1.14.Neved: giotto
E-mail címed: giotto@vnet.hu

Hozzászólás: huh, ha jol latom ez az elso hosszaszolas :D mi a pontos megoldasa az atdarabolasi paradoxonnak??? picit olyan, mint az hogy ahhoz, hogy a-bol b-be eljussak beg kell tennem az a es b kozotti tavolsag felet. majd annak a felet, stb --> soha sem erek oda, de megis...
Hozzászólás időpontja: 2003.1.13.