Fél az Ország (YouTube-on!)
Országos Varázsló a YouTube-on!

2019-ben Soros Györgynek ítélték oda
a Don Ridenhour Bátorság Díjat!

A The Nation folyóirat és a Fertel Alapítvány minden évben kiosztja a vietnámi háború veteránjáról, Don Ridenhourról elnevezett bátorság-díját.
A Bátorság Díjat azoknak ítélik oda, akik az egész életüket a közjónak és a társadalmi igazságosságnak szentelték, olvasható a díjat átadó szervezet honlapján. Soros a nyílt társadalom, az emberi jogok és a transzparencia promotálásáért kapta meg a Rindenhour-díjat. „Soros György egy nagy erejû gondolkodó, kreatív emberbarát, és egy látnoki képességû ember, aki négy évtizede elkötelezetten harcol egy nyílt és igazságos társadalomért” – olvasható a szervezet honlapján.

"A hazámban Magyarországon, Orbán Viktor kormánya egy szupergonoszt kreált belõlem, aki összeesküvést szõ a magyar nemzet keresztény identitásának elpusztítására."
mondta a Washingtonban rendezett díjátadón
Soros György a köszönõbeszédében.

Soros György a díjjal járó 10 000 dollárt a Hungarian Spectrum blognak ajánlotta fel, a blog magyar nyelvû híreket, a kormány magyar nyelvû kommunikációját fordítja angolra, hogy megismertesse a világgal a magyar közbeszéd állapotát. A blogot Balogh S. Éva alapította, '56-os emigráns, korábban a Yale elõadója.

 

 

Kattints a képre!
Soros György beszélget barátjával Villás Lajossal
!
(2018.01.22)
"Tudod Lajos Barátom, amikor a Magyarországról érkezõ híreket nézegetem, vagy a titkárságom beszámol arról, hogy milyen módon gázolnak a becsületembe olyanok, akiknek emberré válásához sok pénzt adtam, elszomorodok."

videó!

 

Aki 70 éve külföldön él és 87 évesen így beszél MAGYARUL,
aki a SAJÁT PÉNZÉBÕL milliárd dollárokat ADOTT
a magyar társadalom fejlõdésére,
az IGAZI MAGYAR SZÍVÛ EMBER!

Õ nem tehet róla,
hogy az általa alapított NYÍLT TÁRSADALOM ALAPÍTVÁNY
az 1980-90-es években olyan szemét gumigerincû, pávatáncot járó alakokat segített,
mint orbán és bandá(r)ja, akik akkor még a demokratikus Magyarországot akaró, forradalmi ifjúságként jelentek meg (ezért támogatta õket és a Fidesz, mint mozgalom megalakulását!),
... majd hatalomra kerülve bezárták MAgyarországot a viktatúra börtönébe,
azaz egy olyan ZÁRT TÁRSADALOMBA, ami ellen Soros György létrehozta több mint 30 éve az Alapítványát!

Világos tehát, hogy Soros György NEM VÁLTOZOTT!

Õ az alapítványán keresztül ma is a NYÍLT, azaz ESÉLYEGYENLÕSÉGEN alapuló DEMOKRATIKUS társadalmak létrehozását és fenntartását támogatja. Akik megváltoztak (rossz irányba!) ,
azok orbán és társai "Orbán megromlott. (Soros György)", mert õk SZEMBEKERÜLTEK egykori önmagukkal, és így a Soros György által töretlenül képviselt emberközpontú, esélyegyenlõségen alapuló demokratikus társadalmi eszmével!
Tehát, a "nyílt társadalom" eszméje és az ezt támogató Soros Alapítvány az 1980-as években jó volt orbánéknak, amikor az általuk diktatúrának nevezett szocialista társadalom megdöntése volt a céljuk (és ebben támogatta õket a magyar Nyílt Társadalomért Alapítvány!),
MOST csak az nem tetszik nekik, hogy meglátják a TÜKÖRBEN a saját hátukat!
... és ez nem szép látvány!
... Ezért próbálnak GUMIGERINCCEL ki pávatáncolni a tükör elõl!!!

Soros György az, aki NEM a "homogén egy vérbõl való Magyarországot (orbán viktor)" támogatja, hanem a személyét ért orbáni mocskolódás ellenére, ezekkel a szavakkal zárja a magyar NÉPNEK szóló üzenetét:
"Továbbra is mindent meg fogok tenni,
hogy a MAGYAR NÉPET támogassam!"

 

MAgyarország (Orbánisztán), 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.--------------------(T.Dénes T. )

 

videó!

videó!