Fél az Ország (YouTube-on!)
Országos Varázsló a YouTube-on!

 

Dézsavu ("már láttam") érzésem van ORBÁNIÁBAN!

Dézsavu az a jelenség, amikor valaki úgy érzi, hogy az éppen történõ helyzetet már korábban átélte. Persze az életkorunknál fogva tudjuk, hogy ez lehetetlen (hátmég a mai fiatalok esetében). De ne feledjük A.Einstein történelemre vonatkozó bölcs gondolatát: "A történelem csupán arra tanít meg bennünket, hogy az emberiség semmit sem tanul a történelembõl."

- NE HAGYJUK, hogy rossz diák módjára, a rosszul tanult leckét újra kelljen tanulnunk!
- NE HAGYJUK, hogy valóban át kelljen élnünk a lappangó fasizálódás alattomos hétköznapjait, amikor a diktátor újabb és újabb -tegnap még elképzelhetetlen- elmebeteg törvényei, lassan beivódnak az életünkbe!
- NE HAGYJUK, hogy szinte észrevétlenül, apró lépésekben 90 év után MEGISMÉTLÕDJÖN a történelem!

Ugye NEM CSAK nekem van dézsavu érzésem ORBÁNIÁBAN?!

"Az iskolában az ifjúból férfit kell kialakítani, nemcsak engedelmességet kell tanulnia, hanem a késõbbi parancsolás elõfeltételeit is el kell sajátítania. Tanulja meg, hogy ne csak akkor hallgasson, ha jogosan feddik, hanem a szükséghez képest az igazságtalanságot is némán viselje el. A fiúk neveléséhez hasonló elvek szerint kell nevelnie a népi államnak a leányokat is. Itt is a testnevelésre kell a legnagyobb súlyt helyezni, csak ezután következzék a lelki és utolsó sorban a szellemi értékek kifejlesztése. A nõi nevelés határozott céljának az anyai hivatásra való nevelésnek kell lennie."
(Hitler: Mein kampf, 1924.)

FIGYELEM!
A napjainkban megvalósuló ORBÁNI KULTÚR KAMPF forgatókönyvét mindenki elolvashatja "Mein kampf" címen,
... akinek még nem lenne dézsavu érzése!
... amibõl kiderül, hogy ...
A történelemhamisítás, a néptömegek megtévesztése, szellemi sötétségben tartása a DIKTATÚRÁK álságos eszköze, a HATALOM mindenáron való megtartásához!

A VÁLTOZTATÁS ELSÕ LÉPÉSE az lenne,
hogy MINDEN GONDOLKODÓ magyar embernek dézsavu érzése legyen! Azaz észrevegye, hogy az 1920-30-40-es évek forgatókönyvét éljük újra.
Így sokakban felmerülne, hogy ...
EZ NEM az ÉN UTAM (Mein kampf)!

Orbánia (MAgyarország), 2018, ... ??? --------(T.Dénes T. )

Kattints a képre!