Fél az Ország (YouTube-on!)
Országos Varázsló a YouTube-on!

 

ÍME a fidesz családpolitikája!
A családi "szabadon választott gyakorlatot" luxus yachton bemutatja borkai zsolt!!!
(Gyõr fideszes polgármestere)

NEM a KÉP a leggusztustalanabb,
hanem azoknak a luxus buliknak az ÁRA (10-15 millió Ft/alkalom), amit borkai a magyar adófizetõktõl lopott!!!
borkai zsolt ERRE használta a diplomata útlevelét!

BOTRÁNY ("Az ördög ügyvédje" blog archivált!)

Persze lehet, hogy borkai is "csak" ajándékba kapta, mint semjén a rénszarvas vadászatokat???
... és még hány ilyen lehet, amit (eddig) nem tettek közzé?!

Orbánia (MAgyarország), 2019, ... ??? --(T.Dénes T. ) ------- NAGYÍTÁSHOZ kattints a képekre!


2019.11.06-án megkésve bár ...
LEMONDOTT borkai zsolt,
Gyõr botrányairól elhíresült polgármestere!

Nyílt levél a Gyõriekhez

Kedves Gyõriek! Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Rendkívül nehéz másfél hónapon vagyunk túl.

Tudom és remélem, hogy mindenki számára hamarosan kiderül, hogy a rágalmak egy kivétellel egy hamis blogon megjelenõ hazug információk sokasága, amit a sajtó is ellenõrizetlenül átvett. Sajnos az online felületeken és a közösségi médiában megjelenõ információkat – annak igazságtartalmát meg sem kérdõjelezve – sokan tényként kezelik. Ezzel akaratlanul is kiszolgálják a háttérben megbújó karaktergyilkosságot elkövetõk szándékát.

Ma én vagyok a célpont, holnap más lesz, amíg a hazug hírterjesztésnek, tényként feltüntetett rosszindulatú feltételezéseknek senki nem szab határt. Ne gondolják, hogy ez egy ember bosszúja, nem létezik az ördög ügyvédje. Véleményem szerint ez egy gondosan kitalált, profin elõkészített csapda volt, melytõl vélhetõen komoly politikai vagy anyagi elõnyöket reméltek.

Egy általam valóban elkövetett, elsõsorban a családomat megbántó cselekedetemre építettek rá minden hazugságot, hogy az hihetõ legyen. Amit valóban tettem, arra nem vagyok büszke, és mindenkitõl elnézést kell kérnem, aki emiatt csalódott bennem. Sokszorosan megbûnhõdtem érte – de minden más mocskolódás alaptalan rágalom. Sportember vagyok, sohasem drogoztam és korrupt sem vagyok. Az említett utazáson saját költségen vettem részt, ennek megvolt a fedezete, nem loptam és nem csaltam.

A folyamatos alaptalan vádaskodások ellenére eddig nem mondtam le, mert azt szeretettem volna, hogy a városnak olyan polgármestere legyen, akit a gyõriek megválasztottak és képes Gyõrt vezetni. A kitartáshoz az erõt az adta, hogy mindannak ismeretében, ami rólam egyelõre büntetlenül megjelenhetett, és ami egy kivételével hazug mocskolódás, olvasták, látták az emberek, mégis bizalmat szavaztak nekem.

A politikai ellenfeleim a választás tisztaságának megkérdõjelezésével kapcsolatos lépéseikkel nemcsak engem, hanem a város mûködését is lehetetlenné akarták tenni, húzták az idõt, ezért számoltatták kétszer is újra a szavazatokat. Október eleje óta a város életérõl és jövõbeni kihívásairól senki sem beszélt. Azt gondolom, egy önkormányzati választásnak az elért eredményekrõl és a jövõbeni tervekrõl kellene szólnia.

Az elmúlt idõszakban nemcsak én, hanem a családtagjaim is céltáblává váltak. Ennek a jövõben nem szeretném kitenni õket. Be kell fejezni a gyûlölködést, mert az nem visz elõre.

2006 óta hatalmas utat tettünk meg. Gyõr Magyarország egyik gazdasági bástyája lett, városunk fejlõdése megkérdõjelezhetetlen. Rendkívül köszönöm az elmúlt 13 évet a gyõrieknek, polgármesterségem alatt szép eredményeket értünk el. Köszönöm a velem dolgozó képviselõ-testületeknek, a közvetlen és közvetett munkatársaimnak is, hogy támogatták a város fejlõdését, jelentõs beruházások és programok megvalósítását.

Levonom a konzekvenciákat és vállalom a felelõsséget. Szeretem Gyõrt, ezért nem szeretném a személyemmel és velem történtekkel hátráltatni a város további fejlõdését. Ezúton bejelentem, hogy a morális helyzetre való tekintettel az alakuló közgyûlés után péntek 16 órai határidõvel polgármesteri tisztségemrõl lemondok. Kívánom, hogy a jövõben olyan ember vegye át a székemet, aki érdemes szeretett városunk vezetésére.”

Gyõr, 2019. 11. 06. Tisztelettel: Borkai Zsolt polgármester