Fél az Ország (YouTube-on!)
Országos Varázsló a YouTube-on!


Tragikomikussá vált orbán viktor 30. tusványosi hazugság-gyûlölet-beszéde
(2019.07.27.)

KOMIKUS, hogy egy olyan ember, aki a tudománytól és különösen a filozófiától fényévnyi távolságra áll, beszédét az "államfilozófia" szintjére emeli, miközben saját szellemi nagyságát azzal növeli, hogy lekicsinylõen Kantra hivatkozik (akivel, mint mondja: "itt és most nincs idõ foglalkozni").

TRAGIKUS, hogy az az ember, akinek lényege a GYÛLÖLETRE ÉPÍTETT HATALOM, beszédének fõ gondolatát arra a kérdésre helyezi, hogy "Mért gyûlölnek minket, illiberálisokat?"
… miközben pofátlan magabiztossággal vezeti le, hogy a liberalizmus egy totalitáriánus eszme, amelynek lényege a migráncsbarát (egyébként gyûlölnivaló) Sorosfélék világuralomra törése. Ennek a gyûlöletes borzalomnak a megfékezésére hirdeti meg a KERESZTÉNY SZABADSÁG eszméjét!
… Azt már csak én jegyzem meg, hogy mindaz, amit eme új eszme zászlóbontására elmondott, éppen A LIBERALIZMUST ELTAPOSNI VÁGYÓ FRÖCSÖGÕ GYÛLÖLETEN ALAPUL!

MÉG TRAGIKUSABB, hogy Magyarország elmúlt 10 évének és elkövetkezendõ 15 évének STRATÉGIAI ÉRTÉKELÉSÉT és PROGRAM HIRDETÉSÉT -"Mi történik és mi fog történni Magyarországon?" - MAgyarország miniszterelnöke NEM MAGYARORSZÁGON TESZI!
… azok elõtt a megtévesztett MAgyar emberek elõtt, akik Magyarországról, a MAgyar "valóságról" csupán annyit tudnak, amit a MAgyar állami propaganda média közvetít számukra!

és végül van bõr a MAgyar miniszterelnök pofáján, aki az "anyaországinak" gúnyolt magyar emberekkel 10 éve nem áll szóba, OTT KÜLHONBAN így befejezni a beszédét: "Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!"


Mindezek illusztrálására készítettem el az 52 perces Tusványos 2019. orbán (hazugság-gyûlölet)beszéd 8 perces video-tömörítvényét.

A videó tömörítvényhez kattints az alábbi képre!


Orbánia (MAgyarország), 2019, ... ??? --------(T.Dénes T. )